Du visar för närvarande Fem sätt att få ett snabbt, kortfristigt lån

Fem sätt att få ett snabbt, kortfristigt lån

Fem sätt att få snabb, kortsiktig kredit

Du kan behöva ett snabbt och brådskande kortfristigt lån av olika anledningar. Vi presenterar fem olika sätt att låna pengar på kort sikt och visar vad du ska tänka på.

En ny undersökning visar att människor har kontroll över sin ekonomi. Men privata konsumenter ställs regelbundet inför situationer där de behöver pengar på kort sikt. Det är inte längre möjligt att skjuta upp en försenad räkning eller undvika att öppna ett gemensamt bankkonto genom att göra en snabb insättning. Ofta är det fynd som är orsaken till ett plötsligt behov av kontanter, eftersom de bara är tillgängliga under en kort period och konsumenten inte vill missa dem. Om bankkontot inte räcker till kan de låna pengar på kort sikt.

Få ett lån snabbt och med kort varsel

Nedan visar vi de bästa sätten att få ett kortfristigt lån:

Låna pengar snabbt med ett minilån

I samband med Internet har nya kreditformer införts. Ett av dem är minilånet, som anses vara det snabbaste online-lånet. Andra termer som används är omedelbar kredit, omedelbar kredit, snabb online-kredit inom 24 timmar eller kortsiktig kredit. De mest kända leverantörerna av minilån är RavKredit. Ett minilån är för lånebelopp från 10 000 sek till cirka 500 000 sek med en typisk löptid på 12 månader. Alternativt kan återbetalning ske efter 3 månader och upp till högst 30 månader. Räntesatserna ligger mellan 2 och 3 procent. Med ett minilån kan konsumenterna låna pengar på kort sikt eftersom de får lånebeloppet samma dag som de ansöker eller inom 24 timmar.

Leverantörer som Ravkredit erbjuder expressutbetalning, där låntagaren får pengarna tillbaka till sitt konto efter 30 minuter. Betalning dagen efter ansökan är gratis. Med hjälp av jämförelsetjänster för lån kan konsumenterna dra nytta av låga räntor och omedelbar betalning inom 24 timmar.

Observera! Med ett snabbt minilån online kan du betala räkningar som inte är planerade på kort sikt. Betalning kan göras inom 24 timmar. Nackdelarna är de högre räntorna jämfört med avbetalningslån och de höga avgifterna för expressbetalningar.

Ansök om ett löpande kontokredit för det löpande kontot

Kunder i en bank eller sparkassa som har regelbundna kontantinkomster kan använda ett kontokortslån. Banken beviljar lånet på egen hand eller på begäran av varje kund. En övertrasseringskredit är vanligtvis en multipel av det månatliga kontointaget. Två till tre löneposter är vanliga. Kreditgränsen kan fyllas på med kort varsel efter samråd med bankrådgivaren. Räntan på en kontokredit är hög och kan uppgå till 15 %. Ett avbetalningslån kostar däremot 2-5 % i ränta. En kontokredit är inte lämplig för långvarig användning.

Observera! Ett löpande konto kan säkras med ett banklån. Övertrasseringskrediten bör betalas med nästa lön, eftersom räntan på kontokort är dyr.

Låna pengar direkt, snabb utbetalning till kontot

Direkta lån är lösningen på kortsiktiga likviditetsbehov. Låga räntor gör det möjligt för dig att låna eftersom en bra affär överstiger din nuvarande budget. Låneinstituten lovar: Snabba pengar gör att önskningar går i uppfyllelse. Detta stämmer inte alltid överens med verkligheten. Många leverantörer använder begreppet snabblån som ett rent reklamverktyg, eftersom en utlovad omedelbar betalning i verkligheten tar upp till tio dagar.

Särskilt när det gäller stora lånebelopp spelar kreditvärdigheten och den exakta granskningen av den en viktig roll. Den sökandes uppgifter och identitet måste kontrolleras. För små kreditbelopp upp till högst 500 000 sek, t.ex. minilånet, är kreditkraven inte lika höga. Miniloans leverantörer möjliggör snabba återbetalningar av snabblån med hjälp av online-verifiering och kreditkontroller.

Observera: Ett minilån är ett alternativ till ett riktigt snabblån, eftersom pengarna godkänns och betalas ut inom en dag. Villkor på upp till 12 månader och ett maximalt lånebelopp på 500 000 sek sätter gränser.

Hypoteket bolån: Inteckningsgarantens bostadslån

Ett hypotekslån är ett sätt att låna pengar från bankerna på kort sikt! Ingen ansökan eller kreditprövning krävs. Värdefulla föremål accepteras av intecknaren. I gengäld erbjuds panthavaren ett tidsbegränsat belopp. Värdepapper som smycken och guld eller en bil kan användas som insättning. Konsumtionsvaror av ringa värde accepteras inte. Hypoteksförmedlaren beviljar ett hypotekslån som är lägre än hypoteksobjektets verkliga värde. Låntagaren har möjlighet att betala tillbaka lånet plus avgifter efter tre månader och att köpa tillbaka lånet.

Observera: För att få en inteckning krävs ett värdeföremål. Pengar kan lånas mot en avgift. Om depositionen inte frigörs i tid kommer den att auktioneras ut av pantbanken. RavKredit är verksamt i hela Frankrike och erbjuder bolån i butik och online.

Snabb privat kredit online

Internetbaserade privata långivare erbjuder en lösning på kortsiktiga finansieringsbehov. På välkända online-kreditmarknader som Ravkredit finansierar privata investerare projekt av potentiella privata kreditgivare. Det är projektet och dess presentation som avgör om det finns finansiärer för ett projekt. Finansieringsprocessen är vanligtvis inte avslutad inom några timmar. Villkoren avtalas mellan de respektive parterna. Om återbetalningen inte sker i tid kommer det verkställande organet att informeras och ett inkassobolag kommer att anlitas för att driva in skulderna.

Obs: Med RavKredit kan privatpersoner ta ut pengar från banker. Låga räntor är endast tillgängliga om de som är intresserade av krediter har en lämplig kreditvärdighet.

Slutsats: Olika alternativ för ett snabbt kortfristigt lån

Om du vill låna pengar på kort sikt finns det olika alternativ. En kreditgräns kan fastställas snabbt. I en pantbank kan ett värdefullt föremål förvandlas till pengar. Lån mellan privatpersoner kan fås från banker via kreditinstitut, även om det är ganska osannolikt att de är omedelbart tillgängliga. Ett minilån har den fördelen att pengarna kan betalas ut samma dag utan byråkratiskt krångel. Räntesatserna är jämförbara med räntesatserna för kontokrediten. På kort sikt kan man försäkra sig om att kostnaderna är hanterbara och kontrollerbara.

Lämna ett svar